bb logo nieuwsbrief

 

September / oktober 2019

 

Als God in Frankrijk.

Zomaar een zondag in september… de tuindeuren staan open, ik ruik de vers gezette koffie en met een vers gebakken croissantje zit ik op mijn terrasje te luisteren naar de kerkklokken. Graag zou ik even aanschuiven in de kerkbanken maar helaas er wachten badkamers die schoongemaakt moeten worden en bedden weer opgemaakt en de afwas moet gedaan worden.

Toch klagen we zeker niet, B&B de Wensput wordt steeds beter gevonden door toeristen en dat is fijn maar ook erg enerverend.

Af en toe krijgen we ook negatieve kritiek,  is de kritiek terecht dan gaan we er mee aan de slag! Toch ga ik proberen om hier iets recht te zetten.

Kippen leggen NIET de hele dag door eieren en zijn nu in de rui (verruilen hun oude veren voor nieuwe).

Daarom krijgt u geen eitjes van eigen kippen maar wel echte scharreleitjes!

Alle producten op onze ontbijttafel zijn vers. Ook wij proberen de plasticafvalberg te verminderen, daarom krijgt u bij ons GEEN voorverpakte kuipjes boter en jam, ook shampoo, handzeep, wattenschijfjes en wattenstaafjes  zijn niet voorverpakt.

kippen

 

Nieuw!

Check onze activiteiten kalender                                                       

                                  

Met gastvrije groet,

Ilse en Walter van Boxel

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en nieuwtjes? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief op onze website  www.bbdewensput.nl

 

bb logo tot ziens