bb plaatje logo 500

21 januari 2019

Gelukkig nieuwjaar

 

Beste gasten,

Het is op dit moment een vrij rustige periode. Iedereen is aan het bijkomen van de drukke feestdagen en heeft misschien goede voornemens gemaakt. Ook wij van B&B de Wensput. Eén van onze goede voornemens was om eens kritisch naar beide kamers te kijken op zoek naar verbeterpunten.


Digitale televisie

Een van die punten bleek nog niet zo makkelijk om uit te voeren maar het is Walter gelukt om op  beide kamers digitale tv aan te leggen.


Kluisjes

Een ander verbeterpunt is om in de beide kamers een kleine kluis te installeren zodat onze gasten hun waardepapieren veilig kunnen bewaren.


Romantische kamer

Ook hebben we kritisch gekeken naar de indeling van de kamers en heeft de Romantische kamer ander meubilair gekregen met een landelijke uitstraling zonder afbreuk te doen aan het comfort. Deze kamer is ook nu nog steeds geschikt voor minder validen, rondom het bed is zelfs meer ruimte ontstaan. Op deze kamer staat nu standaard een babyledikantje maar dat kan desgewenst ook op de andere kamer neergezet worden. 


't Muizennest

Dan de Stoere kamer! Ook deze heeft een ware metamorfose ondergaan en heet vanaf 1 februari 't Muizennest. Als u de foto's bekijkt, zult u ook meteen begrijpen waarom. Kunstenares en illustrator Susanne Kolster uit Waalwijk heeft prachtige muurschilderingen gemaakt die zeker bij kinderen tot de verbeelding spreken. Voorheen was deze kamer ingericht voor 5 personen maar dat was wat ruimte betreft toch iets aan de krappe kant. Vandaar dat er gekozen is om deze kamer voor 4 personen in te richten. 


Prijzen

Mocht u met het hele gezin bij ons willen verblijven? Hieronder vindt u de prijzen op een rijtje:

  • 1 persoon     €   60,-  Romantische kamer of 't Muizennest
  • 2 personen   €   85,-  Romantische kamer of 't Muizennest
  • 3 personen   € 120,-  't Muizennest
  • 4 personen   € 145,-  't Muizennest
  • 5 personen   € 175,-  't Muizennest en Romantische kamer samen
  • 6 personen   € 200,-  't Muizennest en Romantische kamer samen

Kindjes tot 3 jaar, die gebruik maken van het babyledikantje, logeren bij ons voor € 10,-.


Nieuwe website

Niet alleen de kamers maar ook onze website is vernieuwd. Voor meer informatie, foto's of het boeken van een kamer kunt u terecht op www.bbdewensput.nl