ilseIk ben Ilse, uw gastvrouw tijdens uw verblijf. Voor al uw vragen over B&B De Wensput kunt u bij mij en mijn man terecht. 

bw bord

 
Neem vrijblijvend Contact met ons op of kies direct voor Kamer boeken via deze site.
 
thee
 
Naast de B&B bent u ook welkom in onze Theetuin.
Een fijn rustpunt tijdens een mooie fietstocht.
 
 
B&B De Wensput is een rustpunt na een bezoek aan bijvoorbeeld bruisend 's-Hertogenbosch of attractiepark De Efteling, maar ook een startpunt voor mooie wandelingen en fietstochten. 
  
Ook voor zakelijke gasten is De Wensput een inspirerende thuisbasis. Kom genieten van rust, natuur en gemoedelijkheid.
 
bw gastvrijbrabant

Omdat we best veel werk hebben met de B&B en Theetuin zijn onze kippen verhuisd. Ze hebben allemaal een warm kippenhok gevonden bij andere mensen en zijn dus niet in de pan beland!

bw22foto kip ei Krijgt u nu een eitje uit de winkel?

Natuurlijk niet. Onze buurman zorgt er nu voor dat u nog gewoon een vers eitje uit de Moer bij uw ontbijt krijgt.

Wilt u de buurkippetjes bewonderen?

Dat kan .....

Loop rechts ons erf af en 100 meter verder kunt u ze al zien! Ook wonen daar eenden. Deze leggen ook eieren en die gebruiken we om het heerlijke gebak te bakken voor in de Theetuin.

Wat komt er ipv het kippenhok?

We zijn druk bezig om dat stuk tuin om te toveren in een heerlijke plek voor de gasten om te relaxen in de zon of de schaduw.
In de komende maanden zal er ov dus oerdag wat activiteit in de tuin zijn. De echte bouwwerkzaamheden zullen zoveel mogelijk plaatsvinden tussen 10:00 en 17:00 uur zodat u rustig kunt opstaan en ontbijten en er geen hinder van zult ondervinden.