B&B De Wensput kan persoonsgegevens over u bewaren en gebruiken indien u gebruik maakt van de diensten van onze B&B en/of omdat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief.

B&B De Wensput kan de volgende persoonsgegevens bewaren en gebruiken

  • uw voor- en achternaam
  • uw e-mailadres
  • uw telefoonnummer

B&B De Wensput verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen als u daar om verzoekt. Daarnaast kunnen we uw persoonsgegevens gebruiken om u nieuwsbrieven te versturen indien u zich hier voor heeft ingeschreven.

B&B De Wensput bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden verwijderd indien u zich heeft uitgeschreven voor de nieuwsbrief.

B&B De Wensput verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar B&B De Wensput. Wij zullen binnen vier weken, op uw verzoek reageren. B&B De Wensput neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van B&B De Wensput maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij bezoek aan deze website worden geen Cookies gebruikt